Speelgoed

Speelgoed kopen doe je bij Lindenburg

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor het grootste aanbod aan speelgoed. Naast de bekende merken collectie, beschikt lindenburg ook over een groot assortiment exclusieve speelgoed artikelen. Wij zijn voortdurend op zoek naar leuke en vrolijke artikelen buiten onze normale collectie om.

Knutselen en lekker buiten spelen

Wanneer het maar even kan, lekker naar buiten om te spelen. Heerlijk op de skeelers, voetballen met doeltjes, lekker steppen. Natuurlijk ga je wel veilig skeeleren of fietsen. Bescherming koop je ook bij ons. Ook trampolines en zwembaden zijn verkrijgbaar. Is het weer minder goed, lekker naar binnen en knutselen maar! Lekker stempelen, kleuren of dingen maken. Diverse spellen voor alle leeftijden zorgen voor gezellige tijden in de vakantie, het weekend of gewoon als je daar zin in hebt. Bij Lindenburg is er voldoende keus.

Puzzels voor iedereen

Puzzelen is voor alle leeftijden. Vergeet de tijd tijdens het puzzelen met bijvoorbeeld de tijdloze afbeeldingen van Ot en Sien of de welbekende puzzels van Jan van Haasteren. De puzzels van Jumbo en King zijn bij Lindenburg verkrijgbaar en staan voor hoge kwaliteit puzzels. Voor de prijs hoef je het niet te laten, onze puzzels zijn scherp geprijsd.

Al meer dan 25 jaar staan wij garant voor service, advies en kwaliteit. De stelling “wat je niet ziet, is er niet” gaat bij ons niet op!

Graag tot ziens in het mooie Dalfsen

Onze speelgoed merken